Vi sætter pris på, at du får din gode søvn

Hvis du lider af søvnproblemer, kan du vælge selv at bestille tid hos Apnøklinikken som selvbetaler (du skal selv betale udredning og evt. behandling) eller du kan få en henvisning via din egen læge til en undersøgelse på dit sygehus (det offentlige betaler).

Det er også muligt at få dækning fra sundhedsforsikringen hos de forsikringsselskaber, der forstår nødvendigheden af CPAP-behandling for at afhjælpe dårlig søvns og apnøernes  indvirkning på helbredet(forhøjet blodtryk uregelmæssig hjerterytme mm).

Du har mulighed for at få foretaget en søvnregistrering via Sygesikringen, men dette kan kun ske på vores klinik i Allerød, HER SKAL DU IKKE BETALE NOGET, DET BETALES VIA SYGESIKRINGEN.

Førstegangskonsultation med søvnregistrering UDEN henvisning kr. 6.000,- Det er selvfølgelig gratis hvis man er henvist under frit sygehusvalg både til Frederiksberg og Allerød. 

HVIS DU KOMMER VIA SYGESIKRINGEN ER DET GRATIS, MEN KUN I ALLERØD

Behandlingsgaranti

Der er pt. behandlingsgaranti(pt 1 måned fra henvisnings datoen ), men reglerne ændres løbende. Derfor anbefaler vi, at du taler med din læge, eller kontakter patientvejlederen på dit lokale sygehus.

På www.borger.dk kan du også finde aktuelle informationer – læs her